петак, 16. јун 2017.

НАЈАВА ЗА СПОК 2017.


Свим учесницима кампа СПОК омладинцима и родитељима мање деце као и волонтерима, исто тако и свим добротворима, помагачима и пријатељима  нашег Светолазаревог кампа објављујемо да ће се овогодишњи камп СПОК - 2017. одржати у периоду

од 30јула до 10августа
(десет активних дана, плус два дана сабирања и разилажења)

Последњи дан окупљања учесника кампа у манастиру Нови Стјеник мора бити недеља 30. јул када ће сви учесници после одржаног молебна кренути од манастира ка кампу свечаним маршем са Србским барјаком на челу.

Ради организације превоза теренцима из Деспотовца у планину контактирајте нас преко електронске поште на нашу контакт адресу: svetilazarkamp@gmail.com


Подсећамо да је накнада за сваког учесника СПОК-а је износ од 50€. За оне који нису у могућности да плате учешће у кампу је бесплатно. Потрудимо се да сав трошак одржавања овогодишњег кампа не падне на ионако сиромашан манастир Нови Стјеник.

АПЕЛ: Свака помоћ за камп је добродошла како финансијска тако и помоћ у камп опреми као и намирницама. Сви који су у могућности да на било који начин помогну овогодишњи СПОК нека се обрате такође на нашу контакт адресу.

Нови учесници кампа морају да прођу процедуру пријаве за камп

Нема коментара:

Постави коментар