петак, 20. јул 2018.

НАЈАВА ЗА СПОК 2018.


Свим учесницима кампа СПОК омладинцима и родитељима мање деце као и волонтерима, исто тако и свим добротворима, помагачима и пријатељима  нашег Светолазаревог кампа објављујемо да ће се овогодишњи камп СПОК - 2018. одржати у периоду
од 5. до 16августа
(десет активних дана, плус два дана сабирања и разилажења)

Последњи дан окупљања учесника кампа у манастиру Нови Стјеник мора бити недеља 5. август када ће сви учесници после одржаног молебна кренути од манастира ка кампу свечаним маршем са Србским стегом на челу.

Овогодишњи СПОК посвећен је 100 годишњици убиства руске царске породице Романов
1918 – 2018.
Ради организације превоза теренцима из Деспотовца у планину контактирајте нас преко електронске поште на нашу контакт адресу: svetilazarkamp@gmail.com


Подсећамо да је накнада за сваког учесника СПОК-а је износ од 50€. За оне који нису у могућности да плате учешће у кампу је бесплатно.
Потрудимо се да сав трошак одржавања овогодишњег кампа не падне на ионако сиромашан манастир Нови Стјеник.

АПЕЛ: Свака помоћ за камп је добродошла како финансијска тако и помоћ у камп опреми као и намирницама. Сви који су у могућности да на било који начин помогну овогодишњи СПОК нека се обрате такође на нашу контакт адресу.

Нови учесници кампа морају да прођу процедуру пријаве за камп

2 коментара:

  1. Да Господ Велики вас благослови на свако добро дело и да Њему благодарећи, деца и омладина узрастају у Православљу, онаквом какво смо апостола примили, а Светим Савом утврђено међу народом Српским.
    Свако Добро од Господа!
    Протосинђел Др Симеон

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Благодаримо поштовани оче. Без повратка Богу и себи (Српству, тј. Светосављу), како рече Свети владика Николај, нема нам спаса, ни овде на земљи, ни тамо на небу. Олтар за Бога и престо за Краља, то је наша Отаџбина! Поздрав српској братији у дијаспори у далекој Аустралији! Са вером у Бога, за Краља и Отаџбину!

      Избриши