Пријаве за камп

ФОРМУЛАР ЗА РЕЗЕРВАЦИЈУ И ОСТАЛЕ ИНФОРМАЦИЈЕ

Датум одржавања кампа је први викенд месеца августа, у трајању од 12 дана, од којих су два резервисани за долазак и одлазак на локацију кампа, а осталих десет су активни дани.

Да би се дете пријавило као учесник Светолазаревог Православног Омладинског Кампа (СПОК) следеће информације морају бити прослеђење на контакт адресу Светолазаревог кампа.

Име, презима, датум рођења, адреса становања, телефон и Email (и детета (ако има) и родитеља) , имена родитеља као и благослов парохијског свештеника парохије Српске ИПЦ којој дете припада.

Пожељна накнада за сваког учесника СПОК-а је износ од 50€. За оне који нису у могућности да плате учешће у кампу је бесплатно.

За родитеље који нису верници Српске Истински Православне Цркве, а желе да своју децу пошаљу на логоровање у СПОК, неопходно је да заједно са децом кандидатима за полазнике СПОК-а успоставе контакт са неким од свештеника Српске ИПЦ ради упознавања и добијања сагласности (благослова) за учешће у СПОК-у. 

Без препоруке неког од свештенства Српске ИПЦ ми нисмо у могућности да примимо пријаву за учешће у кампу непознате деце од непознатих родитеља.

Тренутни капацитет СПОК-а ограничен је на 15 учесника. Резервације се морају послати најкасније две недеље до назначеног почетка кампа.

Контакт адреса: svetilazarkamp@gmail.com

1 коментар:

  1. Знате ли термин за следећу годину? Радо бих резервисала једно мјесто, а можда и два :-)
    Поздрав!

    ОдговориИзбриши